Kilikya Şalgam Wordfood İstanbul Fuarında !

Kilikya Şalgam Wordfood İstanbul Fuarında !

1-4 Eylül 2022 tarihinde Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek  WorldFood İstanbul Fuarında yerini alan Kilikya Şalgam  yeni ürün çeşitlerini gıda dünyasına sunacak. Dünya’dan ve Türkiye’den gelecek olan gıda distribütörlerini standında karşılayacak olmanın heyecanını  yaşayan Kilikya Şalgam ekibi,  yeni iş ortakları ile tanışacağı 4 günün sonunda ihracat yaptığı ülkelere yenilerini eklemeyi hedefliyor.

 

Bu yıl 30’uncu kez düzenlenecek olan WorldFood İstanbul Fuarı’nda 8. Hall’de yerini alan Kilikya Şalgam, 700’e yakın yerli ve yabancı katılımcının, 10 binlerce ziyaretçinin gelmesi beklenen fuar için kapsamlı bir hazırlık yaptı.

Kilikya Şalgam’ın  lokomotif ürünü Mor havuç mucizesi şalgam çeşitlerinin yanı sıra sirke çeşitleri, sos çeşitleri, limonata, ıce tea, turşu suyu kategori başlıklarının altında 100 ‘e yakın ürün portföyü ile tüketicisinin sofralarını taçlandırırken, 2021  yılı yaz ayında gıda dünyasına kazandırdığı yeni ürünleri de paydaşlarına anlatarak yeni pazarlara açılacak olmanın hazırlıklarını tamamladı.

Vişne tanelerinin hafif  ekşimsi tadını hissettiren “ Kilikya Vişne Aromalı içecek “,  Karadut meyvesinin en lezizleri “Kilikya Karadutlu içecek” , Aşırı acıyı sevenler için üretilen Acı tutkunlarının favorisi olan “Kilikya Çok Acılı Şalgam” ve “Kilikya Sarımsak Sosu’nu”  üretti.  Temizlikte beyaz sirkenin yarattığı freshlik ve hijyen duygusunu bitki özlerinin gücü ile birleştirerek, lavanta yağı ve aromasının mis kokusunu ”Lavantalı Beyaz Sirke’de“, güzelliğe ve hijyene hayran kişiler  tarafından tutkuyla kullanılan “Aloe Veralı Beyaz Sirke’yi” ve düşük ph derecesi, antibakteriyel ve antiseptik özelliğinin yanı sıra sitrik asit bakımından zengin yapısıyla temizlikte kullanılabilecek doğal ürünlerden bir tanesi olan “Limonlu Beyaz Sirke “ ürünlerini portföyüne ilave ederek ürün ağacını genişletti.

Fuar süresince  konuklarını B421 numaralı Kilikya Şalgam standında konuk edecek Kilikya Şalgam Yönetim Kurulu Başkanı  Selahiddin Nas, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Nas ve Kilikya Şalgam satış ve ihracat ekibi , her fuarda olduğu gibi world food İstanbul fuarında da iş bağlantılarının, tanışmaların ve sektörel sohbetlerle zengin bir dört gün geçirecek.

Kilikya Şalgam , 2007 yılından itibaren  Adana Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikasında 16.000 m2  açık alan , 7.500 m2 kapalı alan üzerinde aylık 3 milyon litre  üretim kapasitesi ile faaliyetine devam etmektedir.  Yıllık 36 milyon litre üretim kapasitesine sahip olan Kilikya Şalgam Türkiye ‘de 9 bölge Müdürlüğü ile yaygın dağıtım ağı , ulusal ve yerel zincir marketlerin raflarında konumlanarak erişimi kolaylaştırmakta Türkiye pazarının %95 ‘ine hizmet vermektedir.  Avrupa, Amerika, Rusya, Uzakdoğu gibi 30 ‘ u aşkın dünya ülkelerine ihracat gerçekleştirmektedir.

Online sipariş sitesi www.kilikyashop.com ve N11, Hepsiburada, Trendyol, Amazon,  Çiçek sepeti gibi tüketicinin tercih ettiği  online satış yapan pazar yerlerinde ürünlerini konumlandırarak tüketici alışkanlıklarına da cevap vermiş oluyor.